• български
  • English
  • Deutsch
  • Russian

За нас

picture

Слънчев Остров

Посетете Sunny Island Obzor, разположен в туристическата част на Обзор - развиващ се курорт с отличителен характер от други туристически центрове. Удобно местоположение до центъра на града и до големите градове - Варна и Бургас .Всички стаи са обзаведени с телевизор с плосък екран , собствена баня , сателитна телевизия , минибар и климатик. На разположение на гостите е и обща кухня.Дворът е просторен и уютен, озеленен с китна растителност,изключително подходящо място за приятелски сбирки и отдих, весели приказки и барбекю. Всички тераси имат панорамна гледка към морската шир и плажа. Клиентите на хотела имат достъп до безжичен Интернет (Wi-Fi) и паркинг. Желаем на клиентите си прекрасни мигове на нашия слънчев остров!

Хотелът се намира на 40 метра от плажа.

За град Обзор

Курортът Обзор се намира на границата между областите Варна и Бургас.
Отдалечен е на 65 км южно от Варна.
От Бургас е на 74 км и на 37 км от Несебър, към чиято общинска система принадлежи. На практика разполага с две близки летища, летище Варна и летище Бургас.

Обзор е едно от най-старите селища по нашето Черноморие. Първото име на града е било Навлохос, а по- късно му е дадено името Хелиополис - град на слънцето. Римляните издигнали тук храм на Юпитер и построили крепост.Тя е станала по- късно част от владенията на болярина Карвун по време на Средновековието и е известна на българите с името Козяк. Днес в малкия парк на съвременния град са изложени останки от колони, капители и статуи от римския храм на Юпитер.

Градът е разположен в залив, който започва на север от нос Св. Атанас, а на юг достига до Еминската планина. За превръщането му в перспективен курорт допринася не само неговото разположение край морето, а и богатите възможности за морелечение.

Обзор е тихо и спокойно морско летовище с великолепни плажове, свеж въздух, спокойно море и красиви околности.

Плажната ивица на курорта е дълга около 10 км и широка 20-60 метра. Пясъкът е фино зърнест със златист цвят. Смята се, че това е най-дългият плаж на нашето Черноморие.